En delegation på lidt mere end 20 deltagere fra Japans organisation af bilforhandlere (Japan Automobile Dealers Association) var i Skandinavien i uge 34. I den forbindelse besøgte de AutoBranchen Danmark og mødte administrerende direktør Gitte Seeberg.

Japanerne repræsenterede flere store bilhuse i hjemlandet, og var meget ivrige med spørgsmålene i forhold til udviklingen i Danmark.

”Det var enormt spændende at opleve deres spørgelyst og deres ønske om virkelig at forstå den danske autobranche. Forhåbentlig kan dette besøg vise sig at være grundstenen til et godt samarbejde med erfaringsudveksling,” siger Gitte Seeberg.

Direktøren noterede sig spørgsmål om de nuværende tendenser og udsigterne for fremtiden indenfor bilsalget i Danmark, om forholdet mellem salg af nye og brugte biler, om bilernes position og betydning for familiernes hverdagsliv i Danmark, om tendenserne indenfor delebiler, om salgsforholdet mellem japanske og europæiske biler, om rekruttering i branchen og om forhandlernes forskellige udfordringer.