Benjamin Rud Elberth

Årsdag er lig med godt netværk og vigtig viden

AutoBranchen Danmarks årsdag giver masser af brugbar viden om fremtiden i autobranchen, men begivenhederne på scenen er langt fra det eneste, som giver værdi til hverdagen. De indlagte pauser med godt til ganen, er lig med masser af muligheder for netværk med nye og gamle bekendte i branchen – og med adskillige forskellige samarbejdspartnere.

Med kun godt og vel fire uger til årsdagen er det tid at melde sig til. Link til tilmelding finder du her. 

”Husk endelig, at kolleger i din virksomhed bestemt også er velkomne. Hvis de ikke modtager vores nyhedsbrev eller kender årsdagen, så fortæl gerne om den og del invitationen med dem,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.

”Vi har sat et spændende og brugbart program sammen, og så kommer det gode netværk oveni. Stemningen er altid i top, og det er en fornøjelse at møde andre i branchen til gode snakke i pauserne. Vi sender altid et spørgeskema afsted til deltagerne, og det taler sit tydelige sprog, når omtrent 99 procent af deltagerne svarer, at de har lyst til at komme igen. Det er vi stolte af og glade for,” fortsætter Gitte Seeberg.

På årsdagen, som i år foregår i TORVEhallerne i Vejle den 26. september, kan du møde Dansk Energis adm. direktør, Lars Aagaard, som vil fortælle hvordan elnettet skal klare at oplade de mange elbiler, der skal ud på vejene i de kommende år. Du kan også møde forfatter og foredragsholder Tune Hein, som vil forberede os alle på den omstilling, der allerede er godt på vej i både branchen og i samfundet. Og så kan du møde Motorstyrelsens øverste chef Jens Otto Størup, der vil gøre os klogere på, hvad autobranchen kan forvente fra Motorstyrelsen i den kommende tid.

Desuden vil den danske salgschef for en af Europas allerstørste spillere, når det gælder bilfinansiering, Santanders Anders Andersson, fortælle om fremtiden og samarbejdet mellem bankerne og autobranchen.

Herunder kan du se og høre et lille udvalg af de mange deltagere fra årsdagen i 2018 på Hindsgavl Slot.

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=KJzbmaLHVXI” alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”true” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=””][/fusion_youtube]

 

[fusion_tagline_box backgroundcolor=”#d8d8d8″ shadow=”no” shadowopacity=”0.70″ border=”1″ bordercolor=”” highlightposition=”left” content_alignment=”center” link=”https://autobranchendanmark.dk/event/autobranchen-danmarks-aarsdag/” button=”TILMELD DIG HER” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_type=”” button_shape=”” buttoncolor=”default” title=”” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””][/fusion_tagline_box]