Eftermarked

AutoBranchen Danmark danner sektionen Lak & Karrosseri og styrker fokus på eftermarkedet

Autolakerere og karrosseriteknikere er meget vigtige medlemsgrupper hos AutoBranchen Danmark, og derfor opretter AutoBranchen Danmark nu sektionen Lak & Karrosseri.

Det sker for at sende et tydeligt signal om, at hele eftermarkedet med autolakering og karrosseriarbejde udgør en stor del af AutoBranchen Danmarks DNA – og for at støtte op om en lang række virksomheder, som presses af forsikringsbranchen.

“AutoBranchen Danmark vil være med til at bygge endnu stærkere broer mellem autolakererne og skadesværkstederne, fordi der er utrolig meget vidensdeling at hente og et stort potentiale i et styrket samarbejde. Især når det kommer til forhandlingerne med forsikringsbranchen om vilkår og korrekt afregning for det arbejde, man udfører”, siger Gitte Seeberg, adm. direktør hos AutoBranchen Danmark.

Support og nærvær kan mærkes på bundlinjen

For at understøtte den nye Lak & Karrosseri-sektion vil AutoBranchen Danmark afholde en årsdag, etablere regionale medlemsmøder, skabe et målrettet medlemsmagasin og kommunikere mere tydeligt til autolakererne og karrosseriteknikerne på sociale medier.

Hertil kan alle medlemmer på eftermarkedet få Danmarks bedste support til Autotaks, bruge vores kvalitetstandard KS 2000 og søge råd og vejledning om arbejdsmiljø. Det fortæller Nicky Bobak, eftermarkedschef hos AutoBranchen Danmark.

“Vores support vil som i dag være nærværende og kunne måles direkte på bundlinjen hos både skadesværkstederne og autolakererne. Det skyldes, at vores Autotaks-support styrker indtjeningen hos medlemmerne. Dertil har vi en række andre fordelsaftaler, som er skræddersyet til eftermarkedet og nye fordelsaftaler vil komme til”, siger Nicky Bobak.

Både autolakerere og karrosseriteknikerne har mulighed for at få besøg af vores konsulenter til konkrete sager. AutoBranchen Danmark hjælper også gerne med at sætte gå-hjem-møder i søen, hvor autolakerere og skadesværksteder kan udveksle erfaringer og viden på tværs.

“Man kan naturligvis også alting ringe til os, hvis man er i tvivl om noget eller har brug for råd og vejledning”, forklarer Nicky Bobak fra AutoBranchen Danmark.

AutoBranchen Danmark arbejder på at bygge en ny hjemmeside til autolakererne og karrosseriteknikerne og forventer at kunne lancere sitet i starten af 2021.

Læs mere om vores support til Autotaks her

Og læs mere om fordelskataloget for medlemmer her 

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert