Bilforhandlere

Derfor bør du som bilhus kigge nærmere på vores Autotaks-support

Hvis du og din virksomhed i forvejen er medlem af AutoBranchen Danmark, kan det give rigtig god mening at kigge på den support, som AutoBranchen Danmark yder til systemet Autotaks.

Måske ringer der ikke lige en klokke, hvis du arbejder i salgsafdelingen, men spørger du værkføreren, nævner Autotaks på skadecentret eller snakker med jeres autolakerer, ringer klokken med stor sandsynlighed.

Autotaks er det system, som bruges til at opgøre forsikringsskader på biler i Danmark, og systemet er vigtigt at kende til, når bundlinjen skal gøres op for hele din virksomhed. Nicky Bobak, eftermarkedschef hos AutoBranchen Danmark uddyber:

“Vi har stort branchekendskab, uanset om det drejer sig om karrosseri eller autolakering. Kigger man på ens virksomhed overordnet set, er det en fordel at samle sin support ét sted. Kombineret med juridisk rådgivning og fordelsaftaler til medlemmer af AutoBranchen Danmark får man dermed den fulde pakke med alle de goder, som følger med”, siger Nicky Bobak fra AutoBranchen Danmark.

Nem opstart

Hvis din virksomhed ønsker Autotaks-support hos AutoBranchen Danmark, er opstarten nem. Det eneste, du skal have klar er dit reparatørnummer, som udleveres af Forsikring & Pension (F&P), som ejer og driver Autotaks.

“Så snart vi har reparatørnummeret, kan vi hurtigt knytte virksomheden til vores support. Fremadrettet får man support og hjælp til at bruge systemet endnu bedre, end man måske gør i dag. I sidste ende kan omsætningen i virksomheden som helhed hæves, fordi man får bedre styr på skadesopgørelser og reparationer”, forklarer Nicky Bobak.

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper