De nye bilafgifter afføder med god grund rigtig mange spørgsmål fra aktører i autobranchen, og derfor har Motorstyrelsen valgt at lave sit eget tema-univers om bilafgifterne.

Sitet rummer blandt andet en række spørgsmål/svar til det konkrete arbejde med og håndteringen af afgifterne. Og så vil der på hjemmesiden fremgå en månedsplan frem til sommeren 2021, som Motorstyrelsen vil ajourføre. Ida Nynne Daarbak Jensen, jurist hos AutoBranchen Danmark, har fulgt hele processen med de nye bilafgifter tæt.

“Jeg synes, det er et godt initiativ fra Motorstyrelsen, som har lyttet til branchen, fordi afgifterne har ledt til og fortsat vil lede til rigtig mange spørgsmål. Det skyldes ikke mindst de mange skarpe aktører, som på den ene eller anden måde har med bilsalg og leasing at gøre. De opdager hele tiden nye og ubekendte elementer i afgiftsomlægningen, og det vil Motorstyrelsen forhåbentlig adressere med det nye site”, siger Ida Nynne Daarbak Jensen.

Du finder Motorstyrelsens nye tema-univers om bilafgifter 2021 her.

Husk, at du kan læse mere på AutoBranchen Danmarks tema-univers, der er opdateret siden december 2020 med alle brancherelevante spørgsmål/ svar om afgifterne.