Bilforhandlere

Nye bilmodeller og ændrede lakpriser er klar i Autotaks

Fredag den 1. maj blev en række nye bilmodeller tilføjet Autotaks. Det oplyser Forsikring & Pension i en meddelelse.

Der er tale om i alt 18 nye versioner af biler fra 12 forskellige mærker.

Det gælder Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, VW, Peugeot, Kia, Land Rover, Skoda, Toyota og Nissan.

AutoBranchen Danmarks autotakssupport fik i marts prædikatet “first level support”. Det betyder, at AutoBranchen Danmark og Forsikring & Pension har styrket samarbejdet om autotaks, og AutoBranchen Danmark får vigtig viden om brugernes udfordringer i systemet.

I den forbindelse er det vigtigt, at understrege, at brugerne kan hente værdifuld i organisationens supportfunktion.

“Vi hjælper gerne med support til både de nye og velkendte bilmodeller i Autotaks. Det kan være via telefonen og teamview, og det kan desuden være via kurser. Nye kurser er netop udbudt online og flere er på vej,” siger Nicky Bobak, leder af AutoBranchen Danmarks Videncenter.

“Vi tilbyder også gå-hjem-møder lokalt på værksteder og autolakerier. Disser gå-hjem-møder plejer at være meget efterspurgte, da de fleste kan afsætte få timer fra eksempelvis klokken 15 til 18. Når vi har disse møder eller kurser, vil jeg anbefale, at man melder sig på i god tid. Kontakt os i øvrigt gerne, hvis du har lyst til at være vært for sådan et møde,” fortsætter Nicky Bobak.

Se nyheden fra Forsikring & Pension her.

Forsikring & Pension har desuden reguleret lakmaterialepriserne i Autotaks pr 30. april 2020. De nye materialepriser indeholder de stigninger, lakleverandørerne har foretaget siden 26. november 2019. Lakmaterialepriserne bliver sædvanligvis reguleret et par gange årligt.

Se nyheden om lakmaterialepriserne her