Eftermarked

Video: Autotaks-systemet får nyt design

Inden for tre uger vil brugere af Autotaks, der er systemet til at opgøre forsikringsskader i Danmark, blive mødt med et nyt design, når de logger ind. Forsikring & Pension (F&P) giver nemlig Autotaks en større design-opdatering, som bl.a. flytter rundt på nogle menuer for at gøre systemet mere overskueligt.

Menu i venstre side

Største forskel mellem det gamle og nye design er den menu, som normalt ligger helt i toppen af Autotaks / forsi.dk, når man er logget ind. De menuer rykkes over til venstre, hvilket ifølge F&P gør Autotaks-systemet nemmere at overskue.

Hvis man logger ind på en iPad eller en mobil, mødes man af en klassisk ‘burger-menu’ i form af tre streger, som man kender det fra en lang række andre mobilsider. Herfra tilgår man de samme menuer, som man kommer til at finde i venstre side.

Tydeligere beskeder

Opdateringen betyder også, at ulæste beskeder vil få en mere fremtrædende rolle, så man sikrer, at brugere af Autotaks hele tiden er opdateret på vigtige meddelelser. Generelt bliver der skruet op for kontrasterne i systemet, så det er nemmere på alle former for skærme at finde rundt i systemet og holde øje med, hvor langt man er i processerne.

Beskeder og generelt indstilling vil fortsat kunne findes på øverst menulinje som i dag.  Hvis man bruger Autotaks på en mobil, indbygger F&P fremover et slags digitalt bilkort. Med den funktion kan man skifte mellem tekst- og billedvisning.

Herunder i videoen gennemgår F&P selv de vigtigste opdateringer til den nye version af Autotaks.

  • AutoBranchen Danmark udbyder support til Autotaks og er i tæt dialog med Forsikring & Pension (F&P) om driften af systemet.
  • Vi opfordrer vores brugere og medlemmer til at melde tilbage i forhold til opdateringen, hvis der skulle opstå problemer eller uklarhed.
  • De input kan AutoBranchen Danmark tage med videre til F&P, så eventuelle fejl eller mangler kan rettes hurtigst muligt.