Elbiler

AutoBranchen Danmark fortalt på halvandet minut

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Køberet, skat, moms og inspiration inden for salg og eftermarked og meget andet. AutoBranchen Danmark hjælper med hele paletten for en virksomhed i autobranchen, hvor tingene går stærkt i disse år.

Det gælder også politisk. For på Christiansborg og i EU er der beslutninger, som har stor indflydelse på branchen. Store og vigtige beslutninger, som en brancheorganisation har fingeren på pulsen hos. Det har AutoBranchen Danmark, og samtidig hjælper vi mere jordnært med kurser og medlemsarrangementer der, hvor forhandlere, værksteder og autolakerere bor og arbejder.

Det fortæller adm. direktør Gitte Seeberg om i denne præsentationsvideo, hvor hun stiller skarpt på paletten af ydelser.

AutoBranchen Danmark favner nemlig bredere end nogen anden organisation. Medlemmerne er både  nyvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere, værksteder og autolakerere. Vi tager os af alt det, du som virksomhedsejer har brug for støtte til, og som betyder så meget, når du skal drive en virksomhed.

Det gælder jura, hvor der er mange regler om import og eksport, GDPR og en købelov, som kræver opmærksomhed for blot at nævne enkelte ting, og så gælder det skat, afgifter og personalejura.

Ydermere står autobranchen midt i sin største udvikling, siden de første biler rullede af samlebåndet. Den udvikling har grene i digitalisering, den grønne omstilling og jura – ja faktisk i alt, hvad forhandlere og værksteder har fat i. Og hvis du er autolakerer, så hjælper vi med miljøcertificeringer og tager dialogen med autobranchens største samarbejdspartner forsikringsselskaberne – for at hjælpe dig bedst muligt med optimale forretningsvilkår.

Vil du vide mere om AutoBranchen Danmark, som arbejder for dig og din virksomhed? Så læn dig tilbage og se filmen, som kun tager halvandet minut. Og vil du vide endnu mere, så ring til os – 33 31 45 55.

[/fusion_text][fusion_vimeo id=”https://vimeo.com/360545751″ alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]