Autotaks

Store Autotaks-ændringer træder snart i kraft 

Har du AutoBranchen Danmark som din udbyder af Autotaks, er der fra 13. maj krav om to-faktor-login, oplyser Forsikring & Pension. AutoBranchen Danmark står klar med øget support.

Fra 13. maj bliver udrulningen af to-faktor-login for alle de værksteder, der har AutoBranchen Danmark som Autotaks-udbyder, påbegyndt.  

Det oplyser Forsikring & Pension, der står bag tiltaget og som løbende aktiverer to-faktor-login for alle brugere af Autotaks. 

I dag deles man på værkstederne om et enkelt login til Autotaks, men to-faktor-login’et betyder, at der skal oprettes brugerprofiler til alle de forskellige medarbejdere, man måtte have, der benytter Autotaks.  

“Der er tale om store ændringer i hverdagens brug af Autotaks, som naturligvis vil påvirke værkstederne. Derfor vil vi i perioden fra 13. maj og frem have flere ressourcer på vores Autotaks-hotline,” siger Nicky Bobak, der er eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark. 

“Vi gør alt, hvad vi kan for at følge med, men man kan måske opleve ekstra ventetid,” siger forsikringskonsulent Jørgen Gøttsche Petersen, der er den primære Autotaks-support i AutoBranchen Danmark.  

Forsikring & Pension har lavet følgende materiale om brugen af to-faktor-login og flerbruger-ID, som AutoBranchen Danmark opfordrer til, at man orienterer sig i på forhånd.  

Video om Flerbruger ID for værksteder 

Video om flere brugere på samme login 

Vejledningen ”Sådan kommer du i gang med 2 faktor login på Forsi.dk” 

Vejledningen ”Sådan logger du dig på Forsi.dk med 2 faktor login” 

Vejledningen ”Sådan skifter du din adgangskode med 2 faktor login i Forsi.dk” 

AutoBranchen Danmarks Autotaks-support kan kontaktes på 33251433 eller support@abdk.dk 

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert

Rune Langhoff Sørensen

Eftermarkeds- og klimakonsulent

Lars Baun Vilhelmsen

Eftermarkedskonsulent

Jørgen Petersen

Forsikringskonsulent