Elbiler

Besøg i Kolding gav ny viden til Autotaks

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Man kan altid lære et nyt trick eller to til at arbejde i systemet Autotaks. Også når man til dagligt driver en forretning med taksering af last- og varebiler. Derfor var AutoBranchen Danmark for nyligt på besøg hos Bache A/S i Kolding for at dele ud af viden om programmet for at sikre, at de ansvarlige pladeværkførere hos Bache A/S får udfyldt alle vigtige felter, når de laver skaderapporter. Derfor havde Bache A/S også samlet pladeværkførere fra Aarhus, Kolding, Esbjerg og Padborg.

Det var Finn Larsen, teknisk konsulent i AutoBranchen Danmarks Videncenter, som stod for oplægget om Autotaks, og på sidelinjen var også Nicky Bobak, chef for Videncentret. Han følger op:

Bache A/S har afdelinger flere forskellige steder i Danmark og hertil pladeværksteder, som bruger systemet Autotaks flittigt.

“Alle deltagere blev klædt på med de nyeste funktioner, tips og tricks, til korrekt taksering. Alle i branchen ved, hvor vigtigt et program Autotaks er, og vi kan alle blive bedre til det. Programmet er meget vigtig i forhold til, at værksteder får den korrekte betaling for det arbejde, der udføres”, siger Nicky Bobak.

AutoBranchen Danmark afholder løbende kurser lig det hos Bache A/S, og som kan målrettes præcis din forretning. Er du interesseret, kan du kontakte Nicky Bobak på tlf: 4050 0544 og nbo@abdk.dk

Erfaren problemknuser til Autotaks

Af samme årsag har AutoBranchen Danmark også oprustet den support, som er nødvendig til Autotaks. Det er fra 1. april sket med Jørgen Petersen, der er ny forsikringskonsulent i AutoBranchen Danmark. Han kommer med 43 års erfaring fra autobranchen. Dels er han udlært mekaniker og pladesmed, og så har han arbejdet adskillige år som både taksator og værkfører. Nicky Bobak supplerer:

“Autotaks/ Forsi opdateres jævnligt. Det kan give udfordringer for lakerere og karrosseriværksteder. AutoBranchen Danmark er den eneste organisation, som kan tilbyde på den her detaljerede support og samtidig levere oplæg, som det for nyligt afholdt hos Bache A/S i Kolding. Det er et prioriteret område for os, og vi har mere på vej”, fortæller Nicky Bobak.

Han understreger samtidig, at den øgede indsats på området ikke er betinget af medlemsskab hos AutoBranchen Danmark. Det skyldes, at vigtigheden i at opruste skadesbranchen.

“Vi ønsker som hovedorganisation for lak og karrosseri at skabe det nødvendige fokus på support, udvikling, systemteknisk og ikke mindst med uddannelsestilbud til alle vores brugere i branchen”, forklarer Nicky Bobak.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.7″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”” linkta

rget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Øget fokus på redskaber til Autotaks” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]AutoBranchen Danmarks Videncenter har intensiveret sin medlemsservice inden for systemet Autotaks, der er nøgleprogrammet, når skader skal opgøres, og når der efterfølgende skal udarbejdes en rapport til brug over for forsikringsselskaberne og kunderne.

Derfor ansatte AutoBranchen Danmark 1. april Jørgen Petersen som ny forsikringskonsulent og som support til Autotaks. Han kommer med 43 års erfaring fra autobranchen som både mekaniker, pladesmed, værkfører og taksator.

Foruden løbende kurser og den nye forsikringskonsulent vil 2019 også byde på flere tilbud til videovejledning og e-learning.[/fusion_tagline_box][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]