PROGRAMMET ER KLAR. Der bliver mulighed for at komme i selskab med nogle af landets helt store stjerner indenfor sport, politik, medier og branchetrends, når branchedagene Vores Autobranche løber af stablen den 7-8. maj. Programmet for de to dage er nu klar, og der er lagt op til to intensive dage, hvor deltagerne både får ny viden, der gavner forretningen og masser af spændende oplevelser med sig hjem. På den store scene vil der være oplæg og debatter om vigtige emner som grøn omstilling, nye forretningsmodeller, teknologi, rekruttering af arbejdskraft, uddannelse og hvordan vi booster morgendagens bilsalg.

Tom Kristensen inspirerer til succes og teamwork

Er man en af dem, der har sikret sig en plads på branchedagene, kan man glæde sig til blandt andet at opleve tidligere racerkører Tom Kristensen – en af Danmarks ubetinget største sportsstjerner med hele ni Le-Mans-sejre bag sig. I dag arbejder han blandt andet som særdeles efterspurgt og underholdende foredragsholder. På Vores Autobranche giver han et sjældent indblik i sin lange karriere med racerløb, teamwork, succes og fiaskoer. Her forklarer han blandt andet, hvorfor han aldrig siger, at han har vundet, men snarere, at han har været med til at vinde. Det handler om teamwork og vigtigheden af at kunne motivere de mennesker, man arbejder sammen med.

Plej dit team både dag og nat

Netop samarbejde er et vigtigt tema på branchedagene, hvor arrangørerne har lagt vægt på, at der skal være god tid til at pleje netværket, at komme i rigtig dialog med eksperterne og til at afholde de samarbejdsmøder, som en travl hverdag ikke altid giver plads til.

Derfor er der mulighed for at deltagerne gratis kan booke Gram Slots hyggelige og professionelt udstyrede mødelokaler, hvis man vil slå to fluer med et smæk og udnytte dagene til salgs- eller strategiarbejde. Der vil være masser af mulighed for de uformelle samtaler under frokoster og kaffepauser i slottes hyggelige café, og så kan deltagerne få vigtig viden og svar på spørgsmål om alt fra forsikring til generationsskifte, når der på dag 1 afholdes Fagsnak i førersædet. Her samles deltagerne i mindre grupper, hvor de inviterede eksperter først fortæller kort om deres emne og hvor der er god tid til at komme i dybden og få svar på nogle af de mange spørgsmål, der er vigtige for forretningen.

Sidst, men absolut ikke mindst, byder Vores Autobranche på et brag af en branchemiddag. Det er tirsdag aften og der vil både være topunderholdning med Natholdet-vært Anders Breinholt, musik og gourmetmiddag med specialiteter fra Gram Slot og udsøgte vine fra Europiske vinhuse.

Hvad tænker politikerne egentlig – Hans Engell giver et bud

Lige om lidt er der valg til Folketinget og Europarlamentet. Begge valg har stor betydning for vores branche og derfor vil der både være politikere og en politisk kommentator på scenen til at fortælle om, hvad vi kan forvente os af valgene – og hvordan vi skal forstå de mange forskellige budskaber fra politikerne. Hans Engell, som er en af landets dygtigste og mest underholdende politiske kommentatorer vil føre deltagerne igennem det politiske landskab.

SE HELE PROGRAMMET HER OG MELD DIG TIL BRANCHEDAGENE