Elbiler

Fra den ene bilnørd til de andre på årsdag 2019

Spotter du altid din kunde rigtigt? Kender du typen?  Hvem køber fremtidens elbiler? Hvem sælger hvilke biler?

Bilekspert og livsstilsekspert Christian Grau lægger vejen forbi AutoBranchen Danmarks årsdag i Vejle den 26. september. Mange kender ham som bilnørd og livsstilsekspert – han har bilprogrammer på tv, er motorredaktør på Euroman og har en fortid som livsstilseksperten i det populære tv-program ”Kender du typen” på DR1.

På årsdagen vil han give et humoristisk og samtidig brugbart blik ind i både nutid og fremtid fra den ene bilnørd til de andre.

Biler som syndebuk

”For mig er biler og identitet noget af det mest interessante, der findes, og jeg glæder mig til at møde fagfolk, de sande eksperter på årsdagen. Jeg synes, at det er en gave, at jeg skal møde andre bilnørder og ikke bare menigmand,” siger Christian Grau, som også har i sinde at tale lidt om bilens rolle både i dag og i fremtiden.

”Jeg oplever, at bilen bliver trukket ind i den grønne dagsorden og gjort til syndebuk. Det til trods for, at bilindustrien i mine øjne faktisk er dem, der gør allermest for at udvikle grønnere og mere bæredygtige produkter,” fortsætter han.

Til husbehov er mange danskere nok selv lidt livsstilseksperter, og de fleste bilsælgere har formentlig en idé om, hvem deres kunder er. Den teori kommer Christian Grau måske til at udfordre lidt, og han vil give bud på, hvordan man griber de forskellige typer an, når de besøger forretningen.

Christian Grau er den sidste i talerrækken i TORVEhallerne i Vejle den 26. september, og han sikrer, at alle går hjem med et smil på læben. De øvrige talere er Energi Danmarks adm. direktør Lars Aagaard, Jens Otto Størup, direktør i Motorstyrelsen, Tune Hein, der er ekspert i forandringer og kan fortælle, hvordan man kan gribe de mange forandringer og gøre dem til en fordel, samt Anders Andersson, salgsdirektør i Santander, en af Europas største aktører inden for bilfinansiering.

Christian Grau er i øvrigt snart aktuel med en opdateret version af sin bog ”Mænd og Biler”, som udkom første gang i 2009. Han står også bag børnebogen ”Alfreds autoalfabet”.

Du kan tilmelde dig AutoBranchen Danmarks årsdag her.