Bilsalg

Greatest hits fra Årsdagen direkte i øret

Nu kan du få et sammendrag af al den nye viden, AutoBranchen Danmarks årsdag bragte med sig, direkte i øregangen. Autobranchens Podcast har dedikeret en hel episode til Årsdagen, hvor de interviewede en stribe af de eksperter, der holdt oplæg og fagsnakke på dagen.

På Autobranchen Danmarks årsdag d. 28. september, var der masser af relevante emner for alle på agendaen, hvad enten interessen er rettet mod elbiler, og hvordan de vil påvirke indtjeningen på eftermarkedet, batteriteknologi, regeringens ambitioner på bilområdet, skadesbranchens tilstand eller de nye EU-krav til klima- og bæredygtigheds­rapportering, der vil gælde hele branchen. 

Autobranchens Podcast med værterne Johnny Nedergaard og Claus Larsen i spidsen var med på dagen og interviewede oplægsholderes og deltagere undervejs. Den nye episode findes nu på alle gængse podcastplatforme og giver et solidt indblik i den nye viden, som dagen bragte med sig.  

Autobranchens Podcast offentliggør nye episoder en gang om måneden og har som ambition at ”tage temperaturen på branchen”.  

Du kan lytte til episoden her: https://sites.libsyn.com/454884/site eller ved at søge på Autobranchens Podcast på din foretrukne podcast-platform. 

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation