Elbiler

Ny konsulent kender en hverdag med autolak helt tæt på

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Du kan stort set ikke tænke på et transportmiddel til vands, til lands eller i luften, som Rene Thomsen ikke har haft fingrene i. Med et kyndigt blik for lakering har han behandlet overflader på alt fra supertankere, fly, lastbiler og til personbiler.

Men foruden at have lakeret det meste, ved Rene Thomsen om nogen, hvordan det er et drive en virksomhed, hvor det handler og tjene penge på autolakering. Han er udlært autolakerer i 1992 i den nordfynske by Søndersø, men har siden 2012 og indtil nu drevet Hvidkær Autolak i Odense.

Fremover skal Rene Thomsen arbejde som lak- og karrosserikonsulent hos AutoBranchen Danmarks Videncenter. Her kommer han blandt andet til at kunne give ekspertrådgivning i korrekte lakopgørelser.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt og besøge autolakererier og værksteder for at se, hvordan vi i fællesskab kan optimere forretningen. Jeg kender selv gamet og ved, at hverdagen kan være presset. Derfor kan jeg også bedre forholde mig til de krav og vilkår, som vores medlemmer mødes med”, fortæller Rene Thomsen.

KS 2000 bliver vigtigt område

Et af Rene Thomsens vigtigste arbejdsområder bliver KS 2000, der er det mest udbredte kvalitetsstyringssystem til autolakerere og karrosseriteknikere i Danmark. Rene Thomsen kender i forvejen kvalitetsstandarden fra sin tid som selvstændig.

”Jeg ser meget frem til dialogen med vores medlemmer om både kvalitetskontrol og den vigtige rapportering i Autotaks, der er nøglen til den korrekte beregning for autolakererne”.

Rene Thomsen kommer også til at besøge nyetablerede lakværksteder, som ønsker at høre mere om AutoBranchen Danmarks muligheder og de supportfunktioner, som ligger i et medlemskab.

Dertil kommer den nye lakkonsulent også til at indgå i det team, som løbende afholder kurser i taksering af skader for at forbedre virksomheders økonomi.

Man bør løbende kigge på produkter

For den erfaren lakmand fra Fyn har det at holde sig ajour med nye produkter og processer altid været vigtig i forhold til at styrke forretningen og gøre den mere effektiv. Som eksempel nævner han UV-teknologi.

”Man bør hele tiden taget et tjek på nye produkter eller lignende, der kan få flere biler igennem lakværkstedet. Procesoptimeringer kan være mange ting, og vi vil selvfølgelig fra AutoBranchen Danmarks side sørge for, at medlemmerne er klædt på med den nyeste viden”.

[/fusion_text][fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.70″ border=”1″ bordercolor=”” highlightposition=”left” content_alignment=”left” link=”” button=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_type=”” button_shape=”” buttoncolor=”default” title=”Kort om Rene Thomsen” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Ny lak- og karrosserikonsulent i AutoBranchen Danmarks Videncenter.

47 år, bosat i Bogense på Fyn sammen med sin kæreste. I fritiden går han på jagt og cykler, når tiden tillader det.

Udlært autolakerer i 1992, selvstændig mellem 2012-2019.

Rene Thomsen har indtil sin start hos AutoBranchen Danmark været indehaver af Hvidkær Autolak i Odense, der er en del af Lakkæden Danmark.

[/fusion_tagline_box][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]