Eftermarked

Nye kurser på vej: Starttider, aftalegrundlag og håndtering af elektriske biler

Tid er penge – især når det gælder autolakering. Derfor er AutoBranchen Danmark klar med nye kurser målrettet autolakererne, som kan medvirke til at forbedre omsætningen og sikre en bedre indtjening pr. køretøj, der skal lakeres.

Kurserne finder sted i Brønderslev, Herning, Ejby og Ringsted, og her vil der være en række hovedemner:

Starttider og rådgiverfunktion

Nye ændringer i opbygningen af starttider i Autotaks kan blive afgørende for omsætningen hos mange skadesoprettere. Det, der tidligere var en automatisk proces, vil fremover kræve flere flueben fra den person, som opgør skaden. Som autolakerer er det derfor vigtigt at være med på processen.

Vores konsulenter gennemgår også den nye lakrådgiverfunktion i Autotaks, som betyder, at autolakererne lettere kan kommentere på skadesrapporter og være med til at påvirke rapporterne, inden de sendes til godkendelse hos taksator.

Aftalegrundlag og tillæg

Samarbejdsaftaler kan forhindre mange uenigheder mellem skadescentre og autolakererne, og på kurserne vil AutoBranchen Danmark gennemgå de mange fordele ved at sætte aftalegrundlagene i system.

Det kan hertil være en kamp at få de rigtige tillæg med på skadesrapporterne, og som autolakerer er det godt at have sin argumentation på plads. Det kan bl.a. løses med en god proces for foto eller videodokumentation, og på kurserne gives den en række guides til, hvordan det sættes i system.

Flere plastskader

Mange autolakerere mærker, at plastreparationer fylder mere end tidligere, og afregningsmetoderne til dem vigtige at kende. Også det er et omdrejningspunkt på kurserne i sammenhold med en gennemgang af generelle lakberegninger i Autotaks.

Sikker håndtering af elektriske biler

Det har været et ønske længe fra mange autolakerere at blive klædt lidt bedre på til sikker håndtering af el- og hybridbiler på værksteder. Derfor gennemgår AutoBranchen Danmark de overordnede sikkerhedsprocedurer, som skal være på plads, når der triller et elektrisk køretøj ind på lakværkstedet.

Eurolak og data

Bruger I jeres AZT/Eurolak-adgang? Eller er du i tvivl om, hvad det overhovedet går ud på? Forståelsen af datagrundlaget, som Autotaks-systemet bygges på, kan være en af nøglerne til at forbedre indtjeningen hos autolakererne. Derfor løber vores konsulenter brugen af Eurolak igennem og sætter deltagerne ind i, hvorfor Autotaks beregner skader, som systemet gør.

Steder og tilmeldinger

  • Læs mere og tilmeld dig kurset i Brønderslev her.
  • Læs mere og tilmeld dig kurset i Herning her.
  • Læs mere og tilmeld dig kurset i Ejby her.
  • Læs mere og tilmeld dig kurset i Ringsted her.