Bilforhandlere

Sådan henter du kontante fordele med Autotaks

Der ligger kontante fordele og venter på de mange værksteder, som bruger Autotaks via AutoBranchen Danmark.

Det er da fx en rar tanke at spare penge på autoruder, brændstof, lønsystem og andre ting, som du alligevel bruger ganske regelmæssigt i din virksomhed.

”De mange autotaksbrugere, som henter systemet via os, har givet os mulighed for at indgå nogle rabataftaler med leverandører. Disse aftaler skal naturligvis komme brugerne til gode. Det betyder økonomiske fordele – helt gratis,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef og leder af AutoBranchen Danmarks VidenCenter.

”Det handler om en række fordelsaftaler med leverandører til branchen. Rabatterne kan hurtigt give nogle tusinde kroner på bundlinjen, selvfølgelig alt afhængig, hvor meget man bruger dem. På den måde er det kroner lige i kassen til din forretning, uden meromkostninger for virksomheden,” siger Nicky Bobak videre.

Brugerne af Autotaks via AutoBranchen Danmark modtager i denne tid et opkald fra forsikringskonsulent Jørgen Petersen. Han spørger om tilladelse til at sende en mail om samtykke til forskellige områder. Når han efterfølgende sender mailen, er fordelskataloget vedhæftet.

”Vi skal ringe til mange virksomheder, og det kan tage tid. Hvis man er utålmodig efter at få fingre i kataloget, er man naturligvis velkommen til at kontakte os,” siger Nicky Bobak.

Som bruger af Autotaks via AutoBranchen Danmark får du en høj grad af support. Det gælder lige fra, når du har glemt dit password, til når du har brug for hjælp til at opgøre en skade eller har en uoverensstemmelse med dit forsikringsselskab. AutoBranchen Danmark har medarbejdere, som spænder over en bred palet fra autobranchen. Det kan være fra taksatorrollen i et forsikringsselskab, til værkfører, selvstændig autolakerer, pladesmed og andet.

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert