Nyhed (bruges ikke)

Omnicar konkurs i Danmark: Sådan skal du som bruger forholde dig

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Det danske datterselskab af Omnicar er erklæret konkurs den 25. juni 2019. Men umiddelbart får det ikke yderligere konsekvenser for brugere af systemet, end at det er en ny virksomhed som skal stå for den daglige drift i Danmark. Det lover i hvert fald både Omnicar selv i Sverige og så virksomheden Fragus, der overtager driften på dansk jord, og som samtidig skal stå for at yde support. Fragus er ejet af en af nordens største aktører inde for garantier til biler, Svensk Bilgaranti.

AutoBranchen Danmark har fået opkald om sagen, og derfor vælger vi at informere medlemmerne om den nye situation i markedet på grund af mange danske abonnementer på Omnicars system.

Omnicar er et it-selskab, som sælger abonnementer til bilforhandlere og værksteder, som vil tilbyde servicekontrakter til deres kunder. Det sker med et fast månedligt beløb, som forhandleren eller værkstedet betaler. Derfra står Omnicar (nu Fragus og Svensk Bilgaranti) for at drive det modul, som bygges ind på en hjemmeside. I modulet kan bilkunden bestille en servicekontrakt ud fra en række vilkår og ydelser, som bilforhandleren eller værkstedet bestemmer.

Sådan kontakter du den nye ejer

AutoBranchen Danmark har været i kontakt med både Omnicar og Fragus og opfordret begge virksomheder til at kommunikere ud om overtagelsen, og hvordan de danske brugere skal forholde sig, fortæller kommunikationschef Charlotte Brix Andersen.

“Omnicar SAM-platformen er et redskab, som mange bilforhandlere og værksteder i Danmark bruger, og derfor skal brugerne selvfølgelig orienteres ved ændringer, der vil påvirke deres forretning”, siger Charlotte Brix Andersen.

For medlemmer af AutoBranchen Danmark og øvrige brugere af systemet betyder overtagelsen ifølge Omnicar og Fragus, at der etableres et nyt dansk kontor i Ørestaden. I skrivende stund kan man ikke kontakte Omnicar i Danmark, men Fragus har i en skriftlig henvendelse til brugere af Omnicar SAM-systemet oplistet de nye kontaktpersoner, man kan tage fat i ved spørgsmål om både it-systemet og overtagelsen.

[/fusion_text][fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.70″ border=”1″ bordercolor=”” highlightposition=”left” content_alignment=”left” link=”” button=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_type=”” button_shape=”” buttoncolor=”default” title=”” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Kontaktpersoner hos Fragus i Danmark 

Kundeservice Shanaz Khamis +45 31 16 99 20 sh@fragus.dk

Kundeservice Octave Hirwa +45 53 80 01 20 oh@fragus.dk

Key Account Manager Lars Brønsby +45 22 89 28 98 lars.bronsby@fragus.dk

Forretningsudviklingschef Rasmus Munch +45 30 73 05 91 rm@fragus.dk

Alle spørgsmål vedrørende overtagelsen kan rettes til Rasmus Munch på telefon 30 73 05 91 eller e-mail rm@fragus.dk

[/fusion_tagline_box][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]