Eftermarked

Reparatøren kan få styr på arbejdsprocessen med stor rabat

Tracelink er måske autolakererens og karrosseriteknikerens bedste værktøj, når det handler om at sikre overblik over opgaverne og få dem faktureret med det samme.  

AutoBranchen Danmark indgår fordelsaftaler med relevante partnere, som kan gøre noget godt for medlemmerne. Nu er der nyt til autolakererne, som med Tracelink får en kompetent partner til styring af arbejdsprocessen og overblik over arbejdet.  

Den nye fordelsaftale med Tracelink giver også mulighed for, at arbejdet kan faktureres hurtigt og enkelt og på den måde sikre, at autolakereren hurtigst muligt kan få penge for sit arbejde.  

“Det er en slags fælles hukommelse i virksomhedens produktion. Alle kan se på en skærm, hvilke opgaver, der er, og hvor langt de er nået. Du kan også se, hvor der er ved at opstå flaskehalse, og med et enkelt klik kan man få adgang til detaljerede specifikationer om arbejdet med den enkelte bil,” siger Peter Dreyer, den ene af Tracelinks to stiftere. 

Tracelink har hjulpet især autolakerere i en årrække. Man er også i en række andre brancher som byggeindustrien, stålindustrien, møbelindustrien og andre. 

“Fælles for vores kunder er en høj faglig kunnen og begrænset erfaring med brug af IT. Netop IT står ikke altid øverst på dagsordenen hos vores kunder, og derfor bruger vi meget energi på at skabe simple løsninger og på at sikre, at hver kunde får en opsætning, der giver værdi for den enkelte bruger i hverdagen. Vi ved, at det kan lade sig gøre,” fortsætter Peter Dreyer.  

Tracelink er koblet sammen med Autotaks og Forsi, så autolakereren altid kan se, hvilke opgaver, der er på vej ind. Det er med til at give det store overblik

Som medlem af AutoBranchen Danmark får du 50 procents rabat på opsætning af Tracelink Autoskade og adgang til en række funktioner, som ikke normalt er indeholdt i abonnementet. Du får også adgang til webinarer om brug af systemet.  

Hvis du vil høre mere om fordelsaftalen, kontakt eftermarkedschef Nicky Bobak på 3139 4316 eller nbo@abdk.dk.

Her kan du læse om, hvordan Elkjærgruppen bruger Tracelink i sin produktion. 

Læs mere om Tracelink her 

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert