Bilforhandlere

Sundhedsforsikring – pas på dine medarbejdere 

AutoBranchen Danmark har sikret en fordelsaftale med vores faste samarbejdspartner Gjensidige, der giver mulighed for en god sundhedsforsikring.

Hvis dine medarbejdere ikke har en sundhedsforsikring, så vil det være en god idé, at de får det. Der er nemlig åbenlyse fordele – både for den enkelte medarbejder, deres familie og for dig som arbejdsgiver.

Har I allerede en sundhedsforsikring, så er det måske på tide at få set på, om den lever op til kravene, er opdateret og konkurrencedygtig.

For medarbejderen kan det give ro i maven, at man hurtigere kan få adgang til mange former for undersøgelse og behandling:

  • Det kan være speciallæge herunder privathospital og eksempelvis genoptræning efter operation i bevægeapparatet
  • Det kan også være fysioterapi, kiropraktor, alternativ behandling som akupunktur og zoneterapi.
  • Psykolog, akut psykologisk krisehjælp og udredning hos psykiater, er også en del af sundhedsforsikringen
  • Diætistvejledning
  • Virksomheden kan også tilkøbe en kollektiv børnedækning, der dækker dine, mine og vores børn uanset bopæl til de fylder 24 år

Der er ikke krav om forudgående helbredsoplysninger.

“En medarbejder kommer som oftest hurtigere tilbage på job, når en sundhedsforsikring kan hjælpe med undersøgelse og behandling. På den måde er en sundhedsforsikring også en måde, at man som arbejdsgiver passer på sine medarbejdere. Det er endnu mere vigtigt i denne tid, hvor der er mangel på arbejdskraft,” siger Pernille Appelon, salgschef i Gjensidige Sundhed.

Medarbejderen kan også selv tilkøbe en sundhedsforsikring til sin ægtefælle/samlever til en fordelagtig pris, når begge i husstanden har en sundhedsforsikring, vil børn under 21 år automatiske også være dækket.

Læs mere i fordelskataloget herunder, hvis du vil have flere detaljer om Sundhedsforsikringen.

“Vores tre assurandører, som hjælper AutoBranchen Danmarks medlemmer, har også sundhedsforsikringen med i tasken, og de er altid parate til at svare på spørgsmål,” fortæller Pernille Appelon.

Kontakt gerne assurandørerne:

Sjælland & Lolland-Falster:

Lars Ibsen, 41 77 52 30, lars.ibsen@gjensidige.dk

Syd-& Vestjylland samt Fyn:

Bo Hviid Hansen, 41 77 53 00, bo.hviid@gjensidige.dk

Nord- & Østjylland:

Jesper Andersen, 21 17 39 23, jesper.andersen@gjensidige.dk

Du kan også kontakte AutoBranchen Danmark for mere information om fordelsaftalen med Gjensidige. Kontakt chef for partnerskaber, Henrik Bitzer, 31 47 49 97, eller konsulenterne Flemming Ransborg, 25 30 46 50 og Kim Quistgaard, 31 25 70 04.

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef