Eftermarked

AutoBranchen Danmarks årsdag er fyldt med lak, karrosseri og hjælp til taksering

AutoBranchen Danmarks årsdag den 23. september 2021 i på Remisen i Brande bliver fyldt med god viden og debatter om autolakering, karrosseri, taksering og alt det rundt om at udbedre skader på biler.

På årsdagen, som er gratis at deltage på, vil der være flere udvalgte fagsnakke, hvor Nicky Bobak, eftermarkedschef hos AutoBranchen Danmark, sammen med kollegerne Jørgen Petersen og René Thomsen gennemgå den gode proces fra indskrivning, booking, taksering, skadeoprettelse og til et færdigt køretøj.

“Hele den proces vil vi godt sætte fokus på til årsdagen for både autolakerere, karrosseriteknikere og øvrige på værkstederne. Det bliver ikke et foredrag, men mere en dialogbaseret gennemgang af en bil, som vi skaffer til lejligheden, og som vi vil stå rundt om. Herfra taler deltagerne og jeg i fællesskab tale om de ting, som er meget vigtige at have afstemt imellem de forskellige lak- og karrosseriværksteder”, siger Nicky Bobak.

Indskrivningen er vigtig

Når en skadet bil indskrives, er der en bunke data og viden, som er vigtig for alle i kæden at kende til. Og det kan også være i indskrivning, at man kan øge omsætningen ved at få spurgt kunden ind til, om at der er yderligere skader på bilen, som måske kunne opgøres og udbedres. Det vil komme alle led til gavn”, siger Nicky Bobak.

Øg omsætningen med bedre taksering

Taksering af skader i Autotaks-systemet kan være altafgørende for omsætningen hos både skadecentret og hos autolakerere. Her er det vigtigt at have tydelige aftaler, der er indgået på forhånd, så alle parter er enige om processerne og i sammenhold sørger for, at alle de rigtige krydser sættes på skadesrapporten, inden den sendes til taksator.

“I lidt for mange tilfælde oplever vi, at skadecentret og autolakereren ikke har fået talt ordentligt sammen eller har skriftlige aftaler om, hvordan køretøjer skal takseres og håndteres i forhold til de forskellige karrosseri- og lakeringsteknikker. Herunder tidsforbrug, materialevalg og så videre”, forklarer Nicky Bobak og tilføjer:

“Det er et stort problem, for her kan der gå rigtig meget omsætning tabt. Også det vil vi komme ind på til årsdagen, og vi vil dele ud af de gode erfaringer fra at lave det, vi normalt omtaler som samarbejdsaftaler eller det gode aftalegrundlag”.

Tilmelding til Årsdagen

AutoBranchen Danmarks Årsdag 2021 afholdes på Remisen i Brande fra kl. 09-15:30 den den 23. september 2021. Her vil der være en række hovedtalere i form af bildesigner Henrik Fisker, transportminister Benny Engelbrecht og Jørgen Rasmussen, direktør i Motorstyrelsen.

Hertil vil der være en række fagsnakke, der er delt op i emner, og her er flere fagsnakke oplagt for autolakerere, karrosseriteknikere og andre på eftermarkedet. Læs mere og tilmeld jer dagen og fagsnakkene her.

Årsdagen er gratis for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert