Autotaks

Ny starttid på lak er trådt i kraft 

Fra 3. januar er den nye starttid på lak trådt i kraft. Hvis man skal sikre sig den korrekte afregning, er det noget, der kræver fokus og forberedelse.

Der er pr. 3. januar sket store ændringer i den måde, man får afregning for starttiden for lakering i Autotaks. 

Det kræver fokus fra både værksteder og lakerere, hvis man skal opretholde det hidtidige niveau af afregning, fastslår AutoBranchen Danmark. 

“Det er en stor ændring, der betyder, at man skal være på mærkerne for at sikre sig den rette afregning. Det er noget, som både værksteder og lakerere skal have stort fokus på, indtil de nye rutiner har sat sig,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark.  

AutoBranchen Danmark har tidligere afholdt webinar om den nye starttid og har også lavet en side på hjemmesiden, hvor den vigtigste info om den nye starttid er samlet.  

Du kan se eller gense webinaret og finde yderligere informationer her: https://autobranchendanmark.dk/eftermarked/starttid-paa-lakering/ 

Forsikring & Pension oplyser i forbindelse med skiftet, at fanen AZT forberedelse automatisk indlæser tid til farveblanding og farvetoning på nye rapporter, men at man for rapporter, der er startet før 3. januar og som overtages fra 3. januar og frem, skal sikre sig, at den indlæsning finder sted. Det samme gælder, hvis man skal lave tillæg på sager, der er oprettet før 3. januar.

Hvis du har spørgsmål til starttiden, kan du altid kontakte AutoBranchen Danmarks eftermarkedsafdeling.  

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert

Rune Langhoff Sørensen

Eftermarkeds- og klimakonsulent

Lars Baun Vilhelmsen

Eftermarkedskonsulent

Jørgen Petersen

Forsikringskonsulent