Eftermarked

Ny starttid på lak træder i kraft 3. januar 

Fra begyndelsen af det nye år vil starttiden på lakering i Autotaks været lavet om for en række lakeringer. Lakerere skal sikre sig, at de får den rette betaling.   

Som lakerer skal man være på mærkerne fra starten af den nye år, når Forsikring & Pension indfører den nye fane “AZT Forberedelse” i Autotaks d. 3. januar.    

Det vil nemlig ændre på starttiden for en stribe af de lakeringsmetoder, som lakerere bliver afregnet for.    

I modsætning til tidligere vil der ikke længere være en samlet starttid, der indeholder afregning for al forberedelse, men man skal i stedet markere, hvad man skal have betaling for i forbindelse med at starte arbejdet.    

“Det er en stor ændring, som kræver, at man holder tungen lige i munden, hvis man skal have samme afregning som hidtil. Det kan dreje sig om flere hundrede kroner pr. lakering,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark.    

Han opfordrer derfor til, at man som lakerer gør sine værkstedskunder opmærksom på ændringerne, hvis der er dem, der takserer opgaven.    

AutoBranchen Danmark afholdte forleden et webinar om den nye starttid. Du kan se eller gense webinaret her: https://autobranchendanmark.dk/webinarer/#ny-lak-starttid   

Samtidig har Forsikring & Pension lavet en video, der gennemgår ændringerne. Den kan du se her: https://vimeo.com/874710066?share=copy   

Hvis du har spørgsmål til den nye starttid, kan du også kontakte AutoBranchen Danmarks eftermarkedsafdeling.    

Kontakt

Nicky Bobak

Eftermarkedschef- og Brugtvognsekspert

Rune Langhoff Sørensen

Eftermarkeds- og klimakonsulent

Lars Baun Vilhelmsen

Eftermarkedskonsulent

Jørgen Petersen

Forsikringskonsulent