Bilforhandlere

Endelig: Årsdagen bliver et brag for branchens medlemmer

Selv om begivenheder har været svære at planlægge i mere end et års tid, skulle den være god nok. AutoBranchen Danmarks årsdag er tilbage den 23. september 2021.

For alle i autobranchen har transportminister Benny Engelbrecht spillet en stor rolle de seneste snart to år. Vi er glade og stolte over, at Benny Engelbrecht har takket ja til at holde oplæg for AutoBranchen Danmarks medlemmer og samarbejdspartnere på årsdagen i Brande. Transportministeren er første gæst på scenen, og han vil tale om den grønne omstilling på lige præcis transportområdet.

Den verdenskendte danske bildesigner, Henrik Fisker, kommer og giver sit bud på fremtidens bil og fremtiden i branchen. Det gør han på Remisen i Brande, som denne gang er lokation for AutoBranchen Danmarks årsdag.

Henrik Fiskers nyeste bil Ocean er allerede forudbestilt i stor stil i både USA og Europa. De første kunder får efter planen deres bil leveret i slutningen i 2022. Henrik Fisker kommer på scenen straks efter frokost.

Mellem de to hovedtalere fordeler vi os i en række fagsnakke, hvor du kan få lov at “nørde” i mere specifikke områder. Det er på en af fagsnakkene, at Motorstyrelsens direktør Jørgen Rasmussen kommer og giver sit bud på den kommende tid med samarbejdet mellem branchen og Motorstyrelsen.

På fagsnakkene bliver det også muligt at møde Peter Jakobsen fra Autobranchens Udviklingscenter, Han kommer for at fortælle, hvordan forhandlere og værksteder kan komme i gang med salg og reparation af el- og hybridbiler.

Det er også på en fagsnak, at vi taler om abonnementsordninger. Det er nemlig fremtidens vel nok mest gyldne indtjeningsmulighed.

“Vi ser virkelig frem til igen at kunne samle alle medlemmer til årsdag. Det er altid en god dag, hvor vi sammen henter ny inspiration og viden, og ikke mindst en dag, hvor vi mødes og igen får talt sammen om løst og fast. Derfor er der også sat tid af til at netværke,” siger Gitte Seeberg.

Hun noterer også, at programmet er sammensat sådan, at der er emner i fagsnakkene, der henvender sig til både forhandlere og til eftermarkedet. Om man har med salg at gøre, er autolakerer eller har med karrosseridelen at gøre til dagligt, er der også oplæg, det kan være interessant at lytte til.

“Vi har bestræbt os på at lave noget for alle dele af branchen, og med fagsnakkene, som vi har gentaget fra branchedagene på Gram Slot, har vi mulighed for at blive lidt mere fagspecifikke på nogle ting. Det var deltagerne glade for på Gram Slot i 2019,” fortsætter Gitte Seeberg.

Selv om AutoBranchen Danmark helst vil samle så mange medlemmer som muligt, så arbejder vi også på at gøre det muligt at deltage online, hvis der viser sig at være nok interesse for det. En onlinedeltagelse vil ikke give den fulde oplevelse, men dog gøre det muligt at lytte med på en række oplæg fra scenen. Giv gerne til kende i forbindelse med tilmeldingen, hvis du ønsker online deltagelse.

Som altid er det gratis for medlemmer, samarbejdspartnere og andre, der har lyst at deltage på AutoBranchen Danmarks årsdag.

Tilmeld dig her

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation